Hej hej igen bloggen!

Styrketräning

Som ni kanske minns har jag testat på styrketräning en del, och ja, det är ganska kul! Dock tröttnar jag ganska snabbt. En övning som jag dock tycker är riktigt rolig är bänkpress. Tur för mig så köpte pappa faktiskt en splitter ny bänkpressbänk till sitt garagegym häromdagen. Jag brukar inte träna där så värst ofta, men nu med bänkpressbänken på plats så kör jag då och då iaf! Bänkpress är det enda jag gillar just nu, men jag ska verkligen försöka hitta andra övningar, variation är bra!!

Terräng och crossfit = perfekt!

Crossfit, terränglöpning och bänkpress!

Jag har börjat med terräng och crossfit som en kombination nu i sommar och jag tycker att det är helt suveränt! Det är så himla kul att testa sina gränser och det gör man ju, utan tvekan, med denna typ av träning! Om du bor på en plats där det finns goda möjligheter just till träning utomhus med bra platser för just terränglöpning så är det bara en sak jag har att säga och det är att testa det så fort du kan, för du kommer inte att bli besviken, så mycket är säkert!

Crossfit kanske låter lite extremt för vissa av er, men när du läser om det så kommer du att förstå att det handlar om naturliga rörelser, inte något galet alls. Jag har märkt att många tror att crossfit är något helt annat än vad det är, så det behöver förtydligas! Det är rörelser som handlar om att lyfta, kasta, släpa springa med mera. Allting våra förfäder pysslade med, alltså!