Att gilla hård träning och att aldrig vilja sitta still är min melodi och jag ser till att ständigt vara igång. Den enkla anledningen till varför är att jag trivs bäst när jag tränar och gör saker och ting som jag vet är bra för kropp och knopp!

Då jag kommer från en familj där alla är glada åt att leva hälsosamt både när det kommer till kost och träning så är det ju inte direkt svårt för mig att leva denna typ av liv och ha denna typ av livsstil. Jag fattar att det är sjukt svårt för personer som inte har det ”gratis” hemifrån, utan får upptäcka och ta reda på allting på egen hand

Mamma och pappa tipsar!

När det är någonting jag undrar över med träningen och när jag vill veta hur hårt jag kan träna så har jag mina föräldrar att fråga och även min storebror, så som sagt så har jag det förspänt när det kommer till goda och gratis råd. Det är ju liksom bara att fråga vid middagsbordet och den vet jag hur jag ska göra!

Att ha träningen på det här viset, som något som man har fått med sig genom modersmjölken, är nog ganska vanligt idag då det är fler och fler som tränar. Även om det bara är vanliga motionärer det handlar om, eller om det är lite mer professionell träning så är det vanligare att man har föräldrar som tränar än vad det var förr. Nästan alla mina kompisar har föräldrar som tränar, men såklart är det långt ifrån alla som tränas på en proffsigare nivå, men ändå!

Att testa vad man gillar bäst

För att ta reda på vilken typ av träning man själv föredrar så krävs det ju såklart att man också testar olika träningstyper för att man ska kunna hitta rätt. I vissa fall kan det vara på det viset att man känner att det inte alls passar, medan man i andra fall känner att det klickar mellan en själv och träningen direkt!

Jag har exempelvis testat simning, basket, balett, styrketräning och ridning och visst var det så att vissa av dessa saker var ganska kul, men det var när jag testade fotboll som jag direkt visste att jag hamnat helt rätt! Att spela fotboll är för mig alltid lika kul och jag kan inte bärga mig till nästa träning eller nästa match, jag vill bara ha mer och mer fotboll hela tiden!

Jag tränar såklart lite annat också och det jag gillar bäst just nu är crossfit och terränglöpning. Jag tar det lite försiktigt med terränglöpningen då min fotbollstränare ständigt påminner oss om att det är sjukt bra träning, men att det också kan vara lätt att man skadar sig.

Fotbollsdrömmar!

Älska fotboll och träning!

Då jag är född 1998 så spelar jag i ett F19- lag, men jag drömmer såklart om att spela i något som det ”allsvenska landslaget” och sedan spela mig vidare till andra horisonter där jag kan spela som proffs! Tänk dig själv att ha fotboll som sitt jobb! Herregud, det måste ju vara det bästa man kan göra med sina dagar!

Jag hoppas att jag kommer att ha turen att få leva min dröm och fortsätter jag i den här takten så tror jag faktiskt att det ska kunna gå, för som det ser ut nu så kommer jag antagligen spela i landslaget och sedan kan det ju fortsätta gå framåt och då är det inte så värst långt borta med allsvenskan! Det är bara att jobba på och hoppas!